Traditionen tro har vi fornøjelsen igen i år, at kunne tilbyde vores store danske julebord med klassiske retter
Det store danskejulebord
1. Servering
Lune rugmelsstegte sild serveret med sød sennep, rødbeder og kapers
Karrysild serveret med smilende æg, rødløg og karse
Sprødstegt rødspættefilet serveret med hjemmerørt remoulade, citron og dild
Husets gravad laks, dilddressing og kommenbrød
Håndpillede grønlandske rejer med dildmayonnaise, smilende æg og toast
2. Servering
Lune tarteletter med kogt hønsekød, rodfrugter og urter
Gammeldags andesteg serveret med rødkål, brune kartofler og andesauce
Ribbenssteg med agurkesalat og sennep
Julemedister med sønderjysk sennep og smørstegt rugbrød
3. Servering
Ris á la mande serveret med kirsebærsauce og mandler
465kr. pr. person (minimum 2 personer)
Udvalg af danske og franske oste. Hertil oliven og kiks – kan tilkøbes for 35kr. pr. person.
Ovenstående menu er inklusiv rugbrød, hvidt brød, smør og krydderfedt.
Det store julebord serveres ved bordet over flere omgange og skal vælges af alle ved bordet.
Serveres både til frokost og til aften.
Det er en god ide at forudbestille dit julebord.
Frokostservering fra kl. 11:30
Aftenservering fra kl. 17:00
Det store julebord, kan fåes som take away for 425kr. pr. person